Hallands 3-dagars etapp 2 (2016-07-16)
Kategori: Tävling
Karta/område: Kade Högar
Arrangör: Fjärås AIK/IF Rigor/OK Löftan
Distans: 7,5 km (H40)
Sträcka: 11.92 km
Tid: 108:42
K1 var metodisk även om jag inte startade som jag tänkt. Tänkte följa stenmuren åt Ö för att ta mig förbi det gröna men istället följde jag en massa andra genom skiten. Jagsvag igen. På andra sidan kraftledningen kom metodiken fram, jag tog mig fram i träsk nedanför branterna och när de var slut tog jag mig upp och fick den direkt. Bra start igen.

K2 rakt på, skulle inte tro det. Jagstark direkt ner till stigen, följer den till muren och lyckas trycka mig igenom det gröna upp på gulhöjden. Släpper kontrollen på riktningen och är jagsvag igen. 5 min kostade den snurren.

K3 springer så mycket stig jag bara kan och när den är slut betar jag av två höjder, ett träsk sedan får jag häng sista biten in.

K4 har delvis hjälp här också

K5 väljer att runda träsket i ledningsgatan för jag tror det är svårforcerat. Fattar att jag kommer upp på min sluttningen långt åt Ö och siktar för att korrigera. Gör det bra och skärmen syns tidigt i den glesa sluttningen.

K6 försöker beta av sänkor och åsar. Jag kom för långt men fick en sten att läsa på och kunde korrigera. Det kändes inte som jag förlorade speciellt mycket på detta.

K7 hade lite häng ner i slänten, det var även lite stråk att följa.

K8 går över åsen och passerar blötsänkan, håller mig sedan på kanten och spanar efter branter. Fick den på studs på mötande löpare.

K9 härlig långsträcka. Orkade inte läsa hela vägen utan tog mig ner till ledningsgatan först. Sprang sedan så mycket väg och stig det bara gick. Tyvärr vek jag av rätt in i kaoset av branter och grönt. Det fanns med på kartan och jag borde undvikt dem. Väl igenom tog jag mig upp på rätt parti och fick mur och sten på vägen in.

K10 försiktigt och med hjälp av mur och lillsjö.

K11 tuggar väg och stig igen, helt plötsligt mycket folk omkring. Det kändes kul. Slarvar med kontrolltagningen igen och har nästan gett upp när jag får den på vägen tillbaka mot stig.

K12 vill återigen norr om sjön men på andra sidan hamnar jag för långt söderut och letar tillslut förgäves. Går ner på stigen och kan justera. Släpper iväg 6 min i onödan.

K13-M löper på
Visa kommentarer (0)
 
Hallands 3-dagars etapp 2 (2016-07-16)