O-ringen Borås etapp 3 (2015-07-22)
Kategori: Tävling
Karta/område: Älmås
Arrangör: O-ringen
Distans: 7,4 km (H35)
Sträcka: 11.73 km
Tid: 92:34
K1. Återigen en kort till första. Försiktigt ner i slänten, försöker hålla riktningen. Väl nere ser jag min höjd till vänster.

K2. Vill gå SO och springer och kollar kompassen regelbundet. Hamnar ändå på stigen i norr, ser strax andra löpare på väg till start. Reder upp läget efter det och tar kontrollen strålande. Humör och självförtroende tillbaka.

K3. Funderade på att springa runt på väg men tyckte den totala sträckan var för kort. Håller istället grov sydlig riktning och försöker hitta så snabba stråk som möjligt. Kommer ut på väg precis när den smalnar av. Fortsätter ända till tomtgränsen, rundar hygget, får träsket och sedan stenen. Blir ändå osäker när jag inte tycker det känns vitt. Går ändå ut i det gröna och ser strax stenarna och justerar rätt.

K4-K5. Har bra koll, viker av vid vätska innan fyran, justerar på stig innan femman.

K6. Är osäker på om jag är i det gula, det kändes så men jag var inte säker. Bågar runt och missar men fångas upp och vänder tillbaka.

K7. Tyckte rakt på var en alltför stor risk. Väg runt fick det bli. Lyckas denna gång klockrent med kontrolltagningen. Kom in i det gula strax innan och rundade stenen.

K8. Försiktigt på riktning, fick även här det gula strax innan.

K9. Trött och vågar inte annat än försöka köra på säkerhet. Det hade blivit mycket folk runt kontrollerna nu så det hade nog inte varit så svårt att ta större risker.

K10-K11-K12-K13. Har riktigt bra koll, får hjälp av alla andra och lyckas samtidigt undvika att dras med till kontroller som inte är mina.

K14. Stor respekt för kontroller i det gröna. Tar stig så långt som möjligt och försöker sikta så bra det bara går. Kämpar mig igenom och får till slut den sista hjälpen av andra löpare. Sjukt skönt att klämma dit den sista stämpeln och dra mot avslutningen.

Det här loppet är jag klart nöjd med. Hade mestadels bra koll hela vägen in.
Visa kommentarer (0)
 
O-ringen Borås etapp 3 (2015-07-22)