Trekvällars etapp 3 (2015-07-01)
Kategori: Tävling
Karta/område: Nackareservatet
Arrangör: OK Ravinen
Distans: 6 km (H35)
Det här blev lite roligare att skriva om. Jag lyckades spöa gårdagens tid med 20 min vilket säger mest om gårdagens runda.

K1, ville passera branten från i måndags. Väl framme vid stora gulhöjden lurade mig kompassen några gånger men jag var envis och gick rätt tillslut.
K2, följde riktningen och kom strax ut på tydlig väg och fick ryggar in till skärmen.
K3, gick på skrå på NattiNatti och tyckte det funkade bra då så gjorde samma. Hittade en annan kontroll däruppe och blev osäker på vart den satt. Fortsatte ändå norrut och kom strax på den.
K4, vill undvika branterna på östra sluttningen och gick därför mot motionsspåret. Fortsatte stiga mig fram, över gångvägen och det gula. Hittade rätt inne i det gröna.
K5, spåret till rätt höjd sedan fick jag rygg sista biten.
K6, min rygg lämnade spåret för tidigt innan uppförsbacken på andra sidan fältet. Jag fortsatte och vek in vid kröken.
K7, ville återigen undvika branter på vägen ut och gick direkt mot spåret. Följde stigen uppe på höjden men halkade ner till fel sten/stenar men fortsatte framåt tveksam men såg den snart.
K8, gled upp från träsket för tidigt då det inte var snabbt nog. Letade då på fel höjd men blev infångad av husen och insåg läget.
K9, såg en väg jag gillade snabbt! Stigen genom storträsket är skön, sprang på i ganska god fart men bromsade moget in när det var dags att hitta skärmen.
K10 hade bra koll på stigar och riktning, en annan löpare röjde skärmen åt mig.
K11, då jag inte var säker på om det var golfbana rakt norrut bestämde jag mig för att gå runt nära vattnet. Noterade att det inte var golfbanan men höll mig ändå till planen.
K12, fick bra häng av bla ryggen från K5-k6 och kollade mest riktning. Räknade med att det skulle lösa sig när vi kom längre fram. När vi nådde gula fältet var jag helt med igen. De fortsatte ganska rakt på men det vill inte jag. Valde att båga mig runt på stigen. Slappnade av lite för mycket och velade osäkert av stigen för tidigt. Vände strax tillbaka och fortsatte framåt och då stämde bitarna igen, sten-sten+höjd, sedan riktade jag in mig.
K13 såg svår ut, valde att sikta på storstigen i norr. Räknade kallt att jag skulle känna igen den när jag väl kom på den. Fick en förvarning i form av diket och stigarna och sedan också det lite större träsket. Tyckte jag hade bra koll på stigarna och när jag viker att räknar jag med att komma upp på den stora gulhöjden men det var inte så gult...hmm. Då tassade Lena förbi i riktning mot en annan gulhöjd. Insåg strax att det var dit jag skulle och sedan också att det var samma kontroll som igår. Dålig fantasi eller vad var det Ågren skrev.
In i mål kom jag också.

Det var skönt att få lite av en revansch på sig själv. Nu blir det O-vila till O-ringen
Visa kommentarer (0)
 
Trekvällars etapp 3 (2015-07-01) Trekvällars etapp 3 (2015-07-01)