Husadubbeln (2012-04-29)
Kategori: Tävling
Karta/område: Römossen väst
Arrangör: Täby & Vallentuna
Distans: 4,6 km (medel)
Sträcka: 8.53 km
Tid: 102:33
Shit, det här var riktigt svårt tycker jag.

Först tänker jag behandla 1-8. Där gick det bra, ibland med en del tur men ofta pga bra orientering. Högst punkt till 1an, via sten till 3an, kroken till 5an kan jag inte förklara just nu, kom ut snett från 6an men fångades upp av hygget, besökte 2 extra träsk innan 8an. Jag kom lite snett här o var men lyckades fatta läget och justera.

9an. Efter mycket orientering tänkte jag springa av mig lite, stigvägval. Redan när jag runt starten började möta uppvärmande löpare började jag tappa fokus. Efter att jag lämnat hörnet av Klingsboda gärde blev det än mer snurrigt. Funderade över om den streckade linjen var snitslad i verkligheten? Är den där konstiga maskinen 70 m fram är på förbjudet område? Lyckades undvika förbjudna faran. Drar österut (tänkte sydost) för att bli uppfångad av vägen. All of a sudden upptäcker jag att söder är åt "fel" håll. Efter att Pär flåsat förbi frågar jag en gubbe var jag är.

Med den informationen var det inga problem att hitta 9an. Resten gick ok, liten krok till 11an men jag lyckades läsa rätt ganska snabbt.

På tisdag försöker vi igen!
Visa kommentarer (0)
 
Husadubbeln (2012-04-29)