Ärlaträffen (2015-04-04)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ärla Åsen
Arrangör: Ärla IF
Distans: 4,7 km (H35)
Sträcka: 6.26 km
Tid: 56:40
Dags för medeldistans utanför Eskilstuna.

K1. Det kändes skumt att vända tillbaka efter startpunkten men jag tog den bra. Drar iväg mot K2 oplanerat och utan koll men tydligen i rätt riktning. Jag blir osäker och tror jag gått för långt, snurrar runt och kastar bort drygt 3 min. K3, har en bra plan som jag utför men istället för att titta vid dubbelstenarna följer jag en rygg istället. Får snopet vända tillbaka.

Försöker peppa mig, det är inte kört, kämpa på. Vill ha storstenen men spanar nog för sent. Ser det flacka området och får sedan också träsket, fortsätter i min riktning och får den fint. K5. Plan: förbi träsket, följ vägen...sedan? Jag försökte diagonala i sluttningen utan att trilla ner till vänster. Hade ryggar framför men de vek ner till vänster efter ett tag. På andra sidan höjden ser jag storsänkan och vrider vänster och ser någon stämpla, yes!

K6-K8 går lite i samma stil. Försöker hålla en bra riktning och läsa på det som bjuds. Sten i ringkant fixar K6, rundar höjden för K7, gulhöjderna K8. K9 kändes som en rejäl bom men det var långt ifrån värst idag. Hade bestämt mig för att följa höjden till det gröna men borde gjort det i en bättre riktning.

Sedan kändes det lite som att banläggaren släppte iväg oss lite. Ja K12 kändes klurig. Var grymt försiktig trots ryggar som drog på, trodde flera gånger att jag var för lång. Klantade till attacken av K14, gick helt onödigt upp på höjden för att strax glida ner igen.

Total bomtid blev 7 min. Det är inte så dåligt för att vara mig. Känslan efteråt var bra men precis som igår och alltid känns bommarna ofta onödiga. Jag vann spurten igen, känns som det var ett tag sedan sist.
Visa kommentarer (0)
 
Ärlaträffen (2015-04-04)