Stockholm Indoor Cup etapp 1 (2015-02-07)
Kategori: Tävling
Karta/område: Tyresö gymnasium
Arrangör: Stockholms inomhusorienterare
Distans: 1 600m
Jag tycker det är sjukt klurigt men samtidigt jävligt kul!

Precis som förra året var K1 lite extra klurig. Trappschiffret EDB var lösningen för att kunna nå den avlägsna trappa A.

Nyckeln till etappen var att få in huvudkorridoren med trapporna ECDB i huvudet. På både plan 2 och 3 fanns det avgränsningar i den som resulterade i stort trappanvändande. På några av sträckorna kändes det som att jag fått kläm på hur det hängde ihop men helt plötsligt tappade jag greppet igen och det blev mycket kartstopp.

K10 och K25 satt inne i idrottshallen. På vägen dit fanns olika labyrinter att välja mellan, en genom omklädningsrum och dusch, den andra provade jag inte men den labyrinten var "hemmagjord" inne i salen.

Långsträckan till K18-K19 var skön, förutom det blev det inte så mycket av löpning för min del. Inomhusvärmen gav svett men pulsen höll sig ganska låg på grund av alla kartstopp.

Mina bästa splittar var K11 och K25. K11 fattade jag direkt efter att ha varit i krokarna förut. På liknande sätt fattade jag situationen till K25 samtidigt som den faktiskt gav lite löpmöjligheter.

Förutom K1 kändes det inte som att jag missade så mycket men mycket kartstopp och helt avsaknad av flyt (inte tur alltså utan förmågan att ligga lite före i orienteringen) gjorde att tiden rann iväg på flera delsträckor. Bomtiden blev ca 6 min totalt. Ändå är jag ganska nöjd med insatsen.
Dölj kommentarer (1)
Anders: Jag trodde först att du hade så bra minne att du kunnat rita in din rutt.
Lägg till kommentar
Spara
 
Stockholm Indoor Cup etapp 1 (2015-02-07)