Natti Natti (2014-10-01)
Kategori: Tävling
Karta/område: Gömmaren
Arrangör: IFK Enskede
Distans: 3 km (Stora Natti Natti)
Sträcka: 2 (Stora C
Sträcka: 4.95 km
Tid: 51:17
Kommentarer kommer senare...efter firandet av segern!

Firandet får nu anses vara avslutat, dags att samla intrycken av loppet. La upp en bra plan för K1, höll den också ända ut på fältet. Där gick jag tyvärr för mycket på lutning istället för riktning och kom således upp på fel berg. Anade tidigt oråd då det var mycket brantare och högre än vad kartan visade. Vände västerut och hittade rätt. Trasslar bort mig mot K2 också, förstår inte riktigt varför men av någon anledning trodde jag att jag var på andra sidan träsket. Kommer ihåg att jag trodde jag hade det gröna vid sidan av mig. Hade tur som hittade K6 och därifrån redde jag ut det. K3, sakta och säkert.

Har för mig att jag såg branten på höger sida och att jag sedan parerade vänster för att hitta min brant. Så ser det inte ut på mitt spår. Jag blev uppfångad av stigen och vände västerut och fick lite hjälp av andra löpare till skärmen. K5, sakta och säkert. Hade sedan tur till K6 där jag var osäker som fan på slutet men det visade sig vara rätt.

K7 var relativt lätt, den gick bra. Mot K8 siktade jag söderut från vägen och kom rätt på, väl i närheten var det flera andra löpare där som hjälp. Fortsatte med bra riktning mot K9, löparna där var väldigt osäkra men jag stod på mig och fortsatte ner till rätt höjd. Bra koll till K10, bockade av stenen, stora branten och såg sedan min reflex. K11 såg svårare ut, höll ganska bra riktning men inte toppklass. Blev stående tillsammans med Henning, min känsla var att jag skulle norrut. Det var inte många steg som behövdes för att se reflexen. Sedan bar det av mot mål och växling till Sverker.

Det var ingen bra insats det här. Såg att de som annonserat att de skulle gå runt banan hade bättre tid än jag. Alltså precis som jag befarat tidigare, när jag är riktigt dålig är promenad snabbare. Men vad gör det när laget vinner, vinner stort.
Dölj kommentarer (3)
Henning : Har du hunnit fira segern nu?
sverker : Exakt, vad gör det? Ett säkert segrarlag bjuder på några dramatikhöjande bommar!
Hur bar du dig åt för att spika trean? Stegade? Jag hade samma kontroll längs en annan sträcka och skulle ta den från branten i sydväst. Tyckte den var svår att se och det slutade med att jag hamnade ute på asfaltsvägen och fick börja om österifrån.
Henrik Hellborg : K3 var antagligen en reaktion efter två bommar, extra sakta, extra noggrant.
Lägg till kommentar
Spara
 
Natti Natti (2014-10-01)