Papillons de nuit (2014-09-25)
Kategori: Träning
Karta/område: Norra Djurgården
Arrangör: Lavfors & Nylund
Distans: 6,7 km (Veteran)
Kände mig ganska taggad för det här. Inleder ganska ok med K1 och K2 men längre än så kunde jag inte hålla slarvet borta. Borde antagligen förenklat K3 ännu mer, fortsatt längre på stigen mellan höjderna. Nu tog jag höjd tidigare och hade inte koll på var jag dök på spåret. Helt solo blev jag ganska osäker och stressad. Löser det till slut men är sedan grymt försiktig till K4 och K6.

Löser K8 och K9 lite bättre när jag gör det enkla. Strular till K10 när jag återigen inte har riktigt koll på vart på spåret jag är, närmar mig startpunkten och vänder tillbaka upp i backen. Ja ja, löste K11 bra och fortsatte lita på mig själv, förenklar K12 fint och viker norrut vid stenarna och känner igen mig när jag närmar mig. Missar den sista touchen av förenkling med stig till K13, det är inte förrän jag kommer ner mot de fetare branterna förrän jag inser att det finns en stig till höger som jag bör närma mig.

Lämnade efter återbesöket på K14 den delen av kartan. Inleder med att strula till K15, det blir lite för mycket stigar och för lite koll. Väl upp på spåret får jag inte ihop vinklarna på byggnaderna och letar febrilt i minnet av hur det ser ut i omgivningarna. Löser det till sist men tiden går och jag bestämmer mig för att försöka några till sedan får det vara nog. K16 flöt fint, höll mig ganska högt och gick ner på andra sidan åsen mot stenarna. Vände kvickt därifrån mot K17, fick inte ihop vinklarna vid de här byggnaderna här heller men skit samma jag hittade stenen... och flera stenar men inte reflex. Letade ett varv till, tänkte om, letade igen men icke. Nog, avbröt och joggade tillbaka.

Det var ingen bra insats det här. Hade hoppas på mycket bättre flyt i känd skog. Hade svårt med kartan, vi var inte kompisar. När jag skulle skärskåda med luppen blev det för immigt och kladdigt. Benen kändes pigga hela vägen, alltid en tröst!
Visa kommentarer (0)
 
Papillons de nuit (2014-09-25)