Stigsökarträffen (2014-08-17)
Kategori: Tävling
Karta/område: Bingen
Arrangör: Stigsökarna
Distans: 4,5 km (H21)
Sträcka: 7.75 km
Tid: 113:14
Gör som så många gånger förr bort mig till K1. Vägvalet är dessutom inte det önskade. En av mina motståndare pekade ut K2 åt mig (utan att jag bett om det), så löste det sig.

Förbannad tuggade jag stig till K3. K5 såg lurig ut, tog mig först till vägöglan och siktade på högsta höjd. Gled ner i träsket och igenom det gröna. Tog gulhöjden och fortsatte genom träsket och det gröna till mig höjdparti, klockrent. K6-K7-K8 flyter fint.

Blev lurad vid K9, kände mig helt säker på att jag var framme vid det gula. Gick in och drog lite söderut, hittade stafettjejer som var lika vilsna som jag. Var på väg att börja om på vägen när jag får en rygg till hjälp. K10, misslyckas med att se stigvägvalet. Upptäckte det djupt inne i träsket istället men då var det försent. Passade på att slarva med kontrolltagningen också, lämnade stigen för tidigt.

K11-K12-K13 funkar men efter det är jag trött. Tvingades till omtag från storstenen nära K14 då jag sumpade riktningen. Halkade ner för långt på väg till K15. Kontrar med en bra split till K16, besegrade till och med den för helgen oslagbare Herr Ågren där.

Ett riktigt tungt lopp, fick kämpa en hel del. Både med orientering, underlag och löpning. Det fanns ljusglimtar också i form av ganska bra orientering.
Visa kommentarer (0)
 
Stigsökarträffen (2014-08-17)