Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Trekvällars 2022 E3 (2022-07-06)
Trekvällars 2022 E3 (2022-07-06)
Kategori: Tävling
Karta/område: Nackareservatet
Arrangör: OK Ravinen
Land: Sverige
Distans: 10,0 km
Sträcka: 13.12 km
Tid: 102:11
Genomsnittlig puls: 146
Maxpuls: 165
Den tredje etappen började bra. Bra väder, lagom varmt, bra inställning och känsla i kroppen. Detta höll i sig förbi startpunkten och längs med Ältasjön. Det gick fort och kändes bra. Det var lite folk på spängerna att väja för. Det gick lite för fort och jag var lite för ovan vid folket. Jag missade stigen upp, och valde att inte springa tillbaka, och inte titta på kartan om jag skulle springa runt. Istället sprang jag över första lilla berget. Så dumt.

Sen kändes det som att det fortsatte på samma sätt. Inga totalbommar, inget tappa bort sig och "leta runt" i skogen, men en känsla av att hela tiden ta konstiga beslut. Känslan stärktes förmodligen av att jag ju i grovorienteringen vet var jag ska springa här men inte har koll på varenda barr i skogen och missar jag småsaker känns det större än annars.

I övrigt gick orienteringen och fokuseringen bitvis bra. Men stördes av feltänk hela tiden, exempelvis sjuan där jag planerat att gå i mosskanten norr om höjden före kontrollen, det slutar med att jag inser att det är tunglöpt i mossen och jag kör över hela höjden istället.

Men inga stora missar dock. Det betar jag av på slutet genom att läsa fel på banpåtrycket på kartan. Vid elvan går ju strecket rakt över till kontroll 18 vilket jag firar genom att följa det, inte bara till 18 utan även kontroll 19. Väl där inser jag att jag är dum i huvudet. Trött kör jag runt rundan. Liten glädje då att jag på slutet får spurta ifrån min polske orienterarkombattant (han jag träffat på alla tre dagar) till 21:an och in i mål.

Ändå allt som allt nöjd att orkat med tre dagar H21 trots otränad, att vaden höll, etc.
Visa kommentarer (0)
 
Trekvällars 2022 E3 (2022-07-06)