Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Snabb tur i mörkt småland (2021-10-22)
Snabb tur i mörkt småland (2021-10-22)
Kategori: Träning
Karta/område: Södra Vi
Arrangör: Vimmerby OK (gammal tävling)
Land: Sverige
Distans: 7,4 km :::: 62 min :::: 8:22 min/km
Hade ärende till Vimmerby och passade på att springa en gammal bana från 2017 i Södra Vi. Sju komma fyra kilometer jungfruelig smålandsskog.

Startade i oktober-kvällssol och kyligt, tänkte att hinner jag halva banan är det väl bra. Men efter ett par minuter i den mysiga kurvbilden och tallmon så var jag mycket mer inspirerad! Lättlöpt och fint och ettan gick ju bra så då var det bara att köra på så länge solen var uppe helt enkelt. Till tvåan passerade jag en å som stilla flöt fram, bara det, en å! (Nyllingeån.) Sen hade jag riktigt bra flyt, sån här terräng är som skapad för mig. Trean var en fin upplevelse. Det fortsatte bara bra och trots att solen gick ner kände jag att jag kanske skulle hinna runt. Hade bra tempo utan att det kändes jobbigt, stor skillnad mot i förrgår i paradiset. Efter sjuan blev det riktigt skumt i skogen och svårt att läsa kartan. Kände mig riktigt nöjd när jag ändå inte kunde bomma hur jag än bar mig åt. Kartan var inaktuell på några ställen men gillade den ändå. Tydlig. Slutade på 62 minuter och med tanke på att jag fick springa med mobillampan för att hitta till sista (stigkorset) så tycker jag det var bra jobbat och en otroligt härlig upplevelse av smålandsterrängen!

Sen åkte jag hem, sjukt nöjd.
Visa kommentarer (0)
 
Snabb tur i mörkt småland (2021-10-22)