Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Jukolatest (2021-08-15)
Jukolatest (2021-08-15)
Kategori: Träning
Karta/område: Nackareservatet
Arrangör: The Lentil
Land: Sverige
Distans: 12,9 km
Jukolatest - mitt första och sista. Tidigare träningspass i skog hade jag känt mig i usel form, men gissade att jag bara var sliten pga träning och trötthet. Det visade sig ikväll stämma.
På morgonen blev jag väckt med orden "såg på centrumsidan att du ska springa 12,9 km!". Jag tittade, och såg att jag var placerad på min drömsträcka, andrasträckan - men i förstalaget?!? Jag insåg att jag inte var redo för detta och därför passade ett första och sista Jukolatest bra. Pannlampspremiär och samma distans som andrasträckan. Lade delar av banan snällt med stig så jag skulle få bra tempo och se till så jag hade bra tempo och inte grottade ned mig i orientering varje kontroll.

Till ettan vet jag inte riktigt vad som hände, kanske var att jag var ovan vid nattorientering. Vek upp på helt fel höjd alldeles för tidigt, och när jag insåg det struntade jag i den rätta ettan för att få lite flyt i början och komma igång. Tvåan trean och fyran fick jag snabbt in bra natt-flyt och det gick så lätt att springa. Det flöt på bra sen fast när jag skulle till nian (som var en kontroll från Stof-stafetten 2020) tog jag höger på stigen öster om masten, fattade inte detta och där tappade jag bort mig, men lyckades läsa in mig på sluttningen och vända upp mot kontrollen. Detta område har jag alltid problem i. Långsträckan till 10:an (också kontroll från stafetten) gick ok ända till stigen före kontrollen, där läste jag in mig fel och kom snett.
Resten gick fint och utan större trötthet. Sprang 16 km, kändes inte som att det var så långt, hade kunnat fortsätta lite till.

Snittempo 8:43 min/km känns fint med tanke på bommar och att jag sprang själv en söndagkväll. På lördag blir det lite mer drag. Bara jag kan hålla i orienteringen och inte bli sjuk känns det lugnt.
Visa kommentarer (0)
 
Jukolatest (2021-08-15)