Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Hellas veckans bana (2021-04-11)
Hellas veckans bana (2021-04-11)
Kategori: Träning
Karta/område: Nackareservatet
Arrangör: Hellas
Land: Sverige
Distans: 6,3 km
Sträcka: 8.54 km
Tid: 63:50
Genomsnittlig puls: 146
Maxpuls: 165
Kändes lite segt i början men kom igång efter ett par kontroller, vilket nog var bra för att starta upp orienteringsförmågan. För sen när jag ökade tempot kom problemen: Till femman drog jag mig österut för jag trodde jag var väster om höjderna, kom ut på stigen, inbillade mig att jag var längre norrut på stigen (missade helt det faktum att inget jätteberg fanns till höger om mig OCH att jag inte sprungit så långt) och letade efter kontrollen 130 meter för långt söderut, trodde jag tagit den trots att allt jag hittade var en järlareflex. På väg till sexan passerade jag stigen jag tidigare lämnat och fattade mitt misstag och sprang snabbt till rätt kontrollpunkt där det så klart satt rätt sorts reflex+snitsel. Nian gick fint ända till ringkanten där jag stannade och stod allmänt förvirrad ut ett tag. Här vaknade högra gubbvaden till också.

Elvan var förmodligen dagens bästa kontroll, vad gäller kartkontakt, självbehärskning och allmänt välmående. Vilket så klart ledde till katastrofen på tolvan. Efter två tredjedelars avverkad sträcka tyckte jag det räckte med löpning, vek av och spejade efter kontroll i helt fel område. Stod för säkerhets skull två minuter ute på gulhöjden i mossen och begrundade mitt öde innan jag vände av till rätt plats.

Trots ett par missöden kändes det bitvis riktigt bra, vilket alltid är en kluven känsla när man orienterar. Det bådar ju alltid för övermod, samtidigt som det är behagligt att känna detta om man bara lyckas leva i nuet och skita i framtida missöden pga. slarvig jag-kan-ju-det-här-nu-kör-vi-på-bara-orientering.
Visa kommentarer (0)
 
Hellas veckans bana (2021-04-11)