Jävla genrep (2018-07-19)
Kategori: Träning
Karta/område: Söder om Runemo
Arrangör: Hitta ut
Land: Sverige
Genrepet inför O-ringen 2018. Röken från bränderna i Ljusdal täckte solen och det var möjligt att springa orientering på dagen, trots 29,5 grader i skuggan. Men inte gick det bra inte gick det fort inte kände jag mig snabb.

Jag sprang två banor. Först en 5,5 km. Den södra banan. Ettan hittade jag inte alls. Varken kontrollen eller själva öppna gläntan den skulle sitta i. Kontrollen längst ned i sydväst sket jag i, orkade inte nöta hygge idag. Kartan var inte helt korrekt alltid, på sina ställen var det stigar som inte ens kunde hittas mikroskop i naturen. Hyggen som inte var utritade. Men inte vill jag skylla på det. Det var bara ett jävla genrep.

Jag tog mig till starten på bana två. Stenen jag hade ringat in själv var tydlig, resten gick så där. Ännu otydligare karta. Terrängen var bitvis lite finare/mesigare än den superbrötiga längre söderut. Största behållningen var den magiska stenformationen av 5 jättestenar som formade en tärningssida! Se strax före kontroll 18. På kvällen när jag spelade Yatzy glömde jag helt bort att satsa på femmor, annars hade jag nog vunnit båda omgångarna. Jag kortade av banan pga värme och tid och engagemang. Det här kändes helt klart lite segt.

Kanske är så det ska vara så jag utgår på etapp 1 med ödmjukhet i mitt bagage. Tänker gå från startpunkten till trean på söndag. Därefter ska jag börja jogga.
Visa kommentarer (0)
 
Jävla genrep (2018-07-19) Jävla genrep (2018-07-19)