Centrum Sprint-KM (2016-10-15)
Kategori: Tävling
Karta/område: Koloniträdgårdsföreningen Skarpnäck
Arrangör: Centrum OK (Linus Rispling+Falken)
Land: Sverige
Distans: 3,6 km Tid: 27:13 min
Inga större bommar men för att vara sprint så antar jag att jag inte gjorde ett så genomtänkt och planerat lopp, det var många vägvalssträckor där jag inte orkade tänka till ordentligt. Hade inte rätt tempo heller vilket syns på resultatet, men i övrigt var det ovanligt kul sprint och trevligt arrangemang på välgjord karta. Bra för banorna var att vissa vägpassager var avspärrade vilket skapade några banläggarfällor.

Anmärkningsvärt:
K3: Strax före kontrollen blir jag omsprungen av Jesper och slutar tänka i 2 sekunder, vilket resulterar i att jag springer efter honom en bit och inser för sent att han är inne på sitt "andra varv" på banan. Springer förbi kontrollen och missar knappt en minut.
K6: Bestämmer mig för att chansa på ett asfaltsvägval runt om på högersidan. Tappade kanske 10 sekunder på det, mer bekvämt än snabbt.
K8: Här hade jag nog börjat bli lite trött för jag hade inte kollat in vägvalet innan och chansade mest på vänster, vilket var det sämre vägvalet.
K9: Här tittar jag inte så noga på nästa sträcka, och väljer att springa höger om. Gör en felläsning av kartan också och vänder vilket kostar 20 sek.
K10: Långsträckan har jag snabbkollat av på väg till nian och bestämt att köra höger, men då inte sett opasserbar mur precis före kontrollen på högervägvalet. Det ser jag senare, och genomför sträckan lite oengagerat och slarvigt.
Har inte kraften att hålla uppe tempot idag, inte ens på spurten. Men det var fint område att sprinta i.
Visa kommentarer (0)
 
Centrum Sprint-KM (2016-10-15) Centrum Sprint-KM (2016-10-15)