Veckans bana (2016-10-03)
Kategori: Träning
Karta/område: Nackareservatet
Arrangör: Skogsluffarna
Land: Sverige
Distans: 5,0 km Tid 43 min
Drämde till med en veckans bana i reservatet. Veckans lopp också! Men så är det ju bara måndag ännu. Tänkte ev. köra fler varv och det här första hade jag tema "mest rakt på". Det gick bra och nästan hela vägen hade jag god fokus, men hade svårt att gå rakt ibland. Dessbättre kunde jag hela tiden läsa in mig och styra upp snedstegen.
1. Bra väg upp mellan branterna, fint, rakt på kontrollen.
2. Drog lite höger på slutet, men styrde upp.
3. Alles gut.
4. Ville följa strecket och gå höger om branterna före kontrollen. Föll ner lite långt till vänster om strecket men hade koll, sen när jag skulle styra upp höger så blev det lite för mycket höger, kom längre upp än jag tänkt men det var lätt att läsa in sig på branterna efter stigen och sen tvekade några sekunder sydost om höjden vid kontrollen.
5. Gick bra.
6. Tänkte följa brunbilden så nära strecket som möjligt. Gick strax öster om strecket utan problem och känslan av bra flyt var trevlig. I det gula före kontrollen tappade jag lite kartkontakt med det bruna och drog mig för långt västerut. Viss tvekan in till kontrollen.
7. Läste totalfel på stigarna inser jag först nu efteråt. Trodde jag gick upp på stigen rakt söder om sexan, men det gjorde jag ju inte alls. Inte så konstigt att jag inte hittade ner till ravinen ner mot sjön! Fick vända om och tappade väl ett par minuter, men bra koll ända in till skärmen.
8. Valde att gå stigen över höjden. Sen in och ser ingen skärm på höjden så jag blir lite virrig och går upp på höjden bakom branten istället, men inser att jag helt enkelt var rätt från början och skärmen är försvunnen.
9. Går rakt på, kanske lite onödigt att gå över höjden och inte vänster runt.

Får se om jag kan köra en vända med stigvägval och få en jämförelse hur snabb jag är i skogen (jämfört med stig).
Visa kommentarer (0)
 
Veckans bana (2016-10-03) Veckans bana (2016-10-03)