Luffarligan (2014-04-02)
Kategori: Tävling
Karta/område: Orminge väst
Arrangör: Ravinen
Distans: 4,6 km. Bana B. Tid: 49:49
En väldigt fin vårdag med bra bana i skön skog.

1. Gick vänster och bra flyt.
2. Bra.
3. Bra
4. Bra hela vägen fram, men läste för lite på kartan. Rörde till det istället för att bara läsa in den stora stenen och lunka fram till kontrollen. Tappade någon minut. Lite mer rundor i ringen än som syns på kartan.
5. Gick fint nästan hela vägen. Lite trött efter första kontrollerna och backarna, och gick faktiskt en liten bit... Sen skulle jag såklart inte kunnat missa att gå ner och ta kontrollen i sänkan men fick för mig att det var sänkan längre fram jag såg. Gick alldeles för långt och fick vända tillbaka.
6. Bra.
7. Lägger någon minut kanske då jag inte hittar rätt punkthöjd direkt och går ut mot stigen och läser in mig.
8. Borde gått bra. Lugnt och försiktgt hela vägen nästan fram, men sen tyckte jag att jag såg sankmarker över allt som passade in, gjorde lite parallellfel där och rusade runt för mycket i ringen (syns inte riktigt här). Till slut satt den där. Hade jag bara fortsatt rakt från början som jag tänkt så.... 2 minuter kostade det nog.
9. Efter missen på åttan fick jag för bråttom, kom iväg alldeles för snabbt och för snett. Tappade bort mig lite men kunde läsa in mig ganska snabbt och gå rätt. Men skulle ju bara gått rakt söderut från början och rakt mot byggnaderna... Klantigt.
10. Flera olika vägval, men jag ville gå mer rakt över och inte löpa så mycket stig och ta lilla bron över bäcken. Gick bra.
Mål. Bra.

Några irriterande missar som kostar bortåt 5-6 minuter sammanlagt, å andra sidan är jag i "ringen" och är "rätt" och aldrig helt borta.

Visa kommentarer (0)
 
Luffarligan (2014-04-02)