Vinterserien Hellas (2014-12-28)
Kategori: Tävling
Karta/område: Nackareservatet
Arrangör: Hellas
Distans: Bana B 6,3 km / Tid: 1:11.17
Första träningen på tio dagar och med tre tunga julmiddagar komplett med väl mycket glögg, vin och öl i kroppen så tog det lite tid att få upp flåset. Men det blev en fin dag i skogen med flera minusgrader, vackert snötäcke på marken och dagen till ära med nyköpta skor att springa in.

Valde lite fegisvägval i början för att komma igång och få upp värmen. Inga problem förrän vid K4 där det blev dagens enda miss. Där var jag lite ouppmärksam och slarvig, gick precis norr om sänkan, tittade ner i den men såg ingen kontroll. Fortsatte och fortsatte, visste att jag gått för långt men ville kunna läsa in mig. Vände om sen igen. Såg samma sänka, tittade ner men ingen kontroll. Hm... fortsatte några meter och då dök det upp en kille som sprnga in mellan buskarna i sänkan och kom snabbt ut igen. Kunde den alltså...? Just det, ett par meter in satt den väl skymd bland buskarna. Borde tagit den direkt såklart om jag tänkt efter lite. Gick nog 3 minuter här.

Valde vänsteralternativ på långsträckan till K7 och fegade på stig och väg runt om men tror det var bäst för dagen för mig.
Visa kommentarer (0)
 
Vinterserien Hellas (2014-12-28)