Mila By Night E2 (2014-12-11)
Kategori: Tävling
Arrangör: Järfälla OK
Distans: Pöbel
Första Mila By Night och det gick ju galant, förutom att jag glömde bort tre kontroller....

Blev en liten lektion direkt i hur Mila funkar när starten gick. Hamnade långt bak men ville inte bara springa på, skulle ändå inte kunna hänga med, och ville inte tappa kollen på kartan. Inga problem fram till K8. Lite förvirrad bara med dessa fjärilar men lyckades ta kontrollerna i rätt ordning.

Till K9 hade jag först tänkt gå höger men gick rakt på. Var helt ensam här, såg inte en pannlampa förrän jag närmade mig kontrollen.

Sen blev det rörigt. Såg Centrumlöpare överallt där i boet och löpare som drog i alla riktningar. Men bra till K10-K12.

Tillbaka i boet hade jag sen vikt kartan och höll handen så jag helt enkelt missade K13-K16. Lite trötthet i kombination med fascinationen av alla löpare som sprang i alla riktningar gjorde nog att jag tappade fokus lite. Kollade bara snabbt på kartan och vilken som var nästa kontroll. Såg sträckan till K17 och kom med i kopplet av löpare med Moa & co. Gick snabbt nu, men kunde följa med på kartan. Snabbt också till K18 även om jag tappade klungan. Jag var väl den enda som kollade kodsiffra och sen vågade jag inte bara hänga på utan att kolla kartan först. K19 bra och bra in i mål.

Missade ingenting i varje fall på de kontroller jag tog och hade bra flyt när jag väl fick upp tempo och nattkänslan. Får lära av misstaget med de där fjärilarna....
Visa kommentarer (0)
 
Mila By Night E2 (2014-12-11)