DM Lång (2014-09-07)
Kategori: Tävling
Karta/område: Lövstaholm
Arrangör: Sigtuna OK/Skogsluffarnas OK
Distans: H50 / 5,9 km / 1:03:22
Efter förra helgens ryggskada på För-SM och en vecka som "handikappad" efter det var det tveksamt om jag skulle kunna starta. Men med uppmaning att det är bra att hålla igång ryggen bestämde jag mig strax innan start för att ge det en chans. Ta det lugnt, kan ju alltid bryta eller gå, och eftersom det är DM är det säkert kanonbanor och det kan bli kul. Så jag tog det väldigt lugnt. Och ryggen höll, tyvärr gjorde inte banan det.

Gick bra förutom två små missar på någon minut vardera på K5 (får inte riktigt ihop kartbilden när jag är inne i ringen och det tar en liten stund innan jag hittar rätt) och K8 (löser lite fel på brunbilden och tror att det ska luta åt andra håll än det gör trots att jag går rätt men stannar strax innan... någon minut innan jag är rätt igen).

Blev tyvärr en liten kontrakurs också, direkt efter K4 på 75-100 meter fram till kraftledningen inan jag uptäckte att jag gick 180 grader fel... var väl lite upprymd över att ryggen faktiskt kändes bra och tappade koncentration...

Men annars bra. Lite tråkig bana kanske. Hade nog hoppats på mer på ett DM.
Visa kommentarer (0)
 
DM Lång (2014-09-07)